Maig de 2023

Siebc Nordwest SL ha arribat a un acord amb el centre de recerca Eurecat per desenvolupar i millorar tecnologies de transport, emmagatzematge i producció d’hidrogen verd.

Les nostres canonades i tancs de polímer reforçat treballaran a altes pressions amb H2.
Els nostres electrolitzadors PEM comptaran amb una innovadora tecnologia de membrana que serà produïda pel grup Siebc a Espanya.
Eurecat és l’organització líder a Catalunya a l’àmbit de la recerca industrial que compta amb diversos laboratoris repartits pel territori i col·labora amb totes les universitats.
www.eurecat.org

Febrer 2023

El grup SIEBC ha arribat a un acord per entrar al capital de l’empresa xinesa fabricant de canonades termoplàstiques reforçades, BAOJI TIANLIAN HOUITONG COMPOSITE MATERIAL CO, LTD.

A més de la compra d’accions de l’empresa BAOJI TIANLIAN, els compromisos adquirits permetran un ràpid desenvolupament tècnic i comercial de grans diàmetres i tecnologies on la molècula d’hidrogen pràcticament no permearà, permetent així aplicacions amb alt contingut en H2S i H2 verd .

BAOJI TIANLIAN és una empresa certificada API Q1, API 15S, ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. Gràcies a l’excel·lència dels enginyers de TIANLIAN i la col·laboració amb el grup SIEBC, les plantes de producció de canonades RTP de Dammam i Veleiki Luki com també del centre d’R+D a Espanya es beneficiaran de les sinergies tècniques generades.

Gener 2023

El grup Siebc i el seu soci saudita han obert una oficina comercial a Dammam per donar servei als països de l’Orient Mitjà. Mentrestant, les obres de la fàbrica RTP avancen segons el previst.

Desembre 2021

Les autoritats del Regne de l’Aràbia Saudita han proporcionat la llicència d’inversió industrial per construir i dirigir una nova fàbrica de canonades termoplàstiques reforçades. Aviat, el nostre grup en col·laboració produirà canonades RTP de 4″ a 8″ i pressions de funcionament de fins a 3.000 psi.

Novembre 2022

El grup Siebc ha arribat a un acord tècnic per donar suport a l’Associació Andorrana per a l’estudi de l’hidrogen i les seves aplicacions.
www.a-h2.org

Maig de 2021

El grup Siebc, a través de la seva filial al Perú, s’ha adjudicat un gran projecte en el subministrament d’equips de carcassa de canonades que ajudaran a augmentar la producció local d’oli en noves parcel·les.

Febrer 2022

El grup Siebc a través de la seva filial al Perú s’ha adjudicat un gran projecte en el subministrament d’equips de perforació que ajudarà a augmentar la producció local de petroli en noves parcel·les.

Gener 2022

El grup Siebc ha arribat a un acord amb un soci d’Aràbia Saudita per obrir una nova planta de producció de canonades termoplàstiques reforçades a Al-Khobar. Es preveu que es produeixi l’últim trimestre del 2022. La inversió inicial de 30 milions d’euros s’incrementarà en els propers anys amb la producció de nous sistemes de canonades i umbilicals en aplicacions onshore i offshore.

Desembre 2021

Desenvolupament i publicació d’un nou lloc web de Geofittings – www.geofittings.eu

Novembre 2021

Nous motlles per a electrofusió de geofittings acabats i en producció a Ecoplastol (Polònia).
Nous articles disponibles a la nostra gamma de producció.

Maig de 2021

SIEBC ha arribat a un acord amb ECOPLASTOL SP de Malinowice, Polònia per a la promoció dels accessoris de electrofusió GEOFITTINGS a tot el món. ECOPLASTOL és una fàbrica familiar que produeix accessoris de electrofusió des de 1991 sent líders a Polònia, Rússia i Ucraïna. Els accessoris GEOFITTINGS es fabriquen, proven i certifiquen segons la normes ISO i altres específiques Europees per a aplicacions de gas i aigua. SIEBC i ECOPLASTOL també desenvoluparan junts productes per a aplicacions d’hidrogen verd.

Març de 2021

Siebc Nordwest SL participa, com a soci tecnològic, en un projecte per al desenvolupament del primer aeroport del món que operi amb hidrogen verd com a vector energètic en tots els seus sistemes de mobilitat, avions, automòbils, autobusos, càrrega i equips industrials.

El grup Siebc serà el responsable tecnològic de l’execució de el projecte, dissenyant, produint i instal•lant un electrolitzador de 1 MW, els sistemes de productes i emmagatzematge, així com una estació hidrolinera. Comptem en aquest projecte amb la col•laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Aquest projecte totalment innovador compta amb el suport institucional i els principals líders mundials de el sector aeroportuari i aeronàutic.

Febrer 2021

Siebc SL ha arribat a un acord amb la Càtedra de Química de la “Universitat Politècnica de Catalunya” Terrassa, Barcelona, Espanya per desenvolupar junts un generador d’hidrogen únic i innovador basat en tecnologia AEM, una pila de combustible i una forma creativa de emmagatzemar hidrogen en un estat no gasós.

Gener 2021

S’ha finalitzat el trasllat a les instal·lacions de producció a Rússia.

S’ha finalitzat el trasllat a les instal·lacions de producció a Rússia.

Es va fer la inauguració però estem esperant el millor moment quan acabi el COVID per fer una gran festa d’inauguració. Esperem que els nostres clients i amics puguin unir-se a nosaltres. Desitjant que estiguem tots junts molt aviat i en bona salut.

La nostra marca de canonada Fortiuspipe es produirà en les mateixes instal·lacions.

Desembre de 2020

Siebc Group ha obert una nova empresa a Espanya anomenada SIEBC NORDWEST LLC Aquesta nova empresa s’especialitzarà en la producció de generadors d’hidrogen, piles de combustible i estacions de combustible d’hidrogen. Els enginyers inicien projectes d’R + D dissenyant els primers prototips.

Novembre de 2020

Siebc Group a través de la seva planta de producció a Rússia, Pipeline Systems Oiltech LLC, ha arribat a un acord d’empresa conjunta de producció amb Nordwest LLC.

Els tubs de termoplàstic reforçat es produiran en les mateixes noves instal·lacions i el futur desenvolupament tècnic dels tubs de reforç de polièster i fibra de carboni es dissenyarà i provarà a Rússia i Espanya.

La gamma de canonades tèxtils inclourà canonades de rehabilitació amb lliscament lliscant i lliscament ajustat. Enginyers de Rússia i Espanya treballaran junts per desenvolupar canonades d’alta pressió i sistemes d’emmagatzematge per a aplicacions gasoses especialment orientades a aplicacions d’energia verda.

Les pressions operatives de la canonada són 20-40-100 i 200 bars.
Les temperatures de funcionament de la canonada són 65ºC-85ºC i 120ºC.
Diàmetres de canonada 2 “-3″ -4″-6″ i 8”
Els tancs d’emmagatzematge de fibra de carboni funcionaran a 350 i 700 bars

Copyright (c) SIEBC